Eva Ortiz demana la dimissió d’Antonio Alonso després del “Ximofake” del Pla Renhace per a la Vega Baixa

La secretària general del PPCV assenyala que “la comarca està farta que pretenguen prendre’ns el pèl”

· Dels 111 milions d’euros consignats, 57 són per a projectes d’altres anys i col·legis

· “Puig l’única cosa que ha fet amb la DANA és muntar un altre quiosquet públic per a pagar favors polítics”

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha demanat hui la dimissió del nou coordinador de l’Oficina Pla Vega Baixa Renhace, Antonio Alonso, després de demostrar-se la falsedat del pla Renhace, un Ximofake, “perquè dos terços de les seues inversions ja existien en altres partides”.

Eva Ortiz ha assenyalat que “estem farts que Puig i els socialistes pretenguen prendre’ns el pèl als veïns de la Vega Baixa. Ara s’ha demostrat que ens volen estafar incloent en aqueix pla presentat a so de bombo i platerets inversions compromeses des de fa anys i projectes que poc han de veure amb pal·liar els efectes de la gota freda o la seua prevenció. Dels 111 milions consignats en els pressupostos de la Generalitat per a 2021, 57 són per a col·legis i projectes d’altres anys”.

La també diputada popular ha indicat que “davant aquest panorama, el millor que pot fer Antonio Alonso és dimitir i deixar de prestar-se a posar la cara per a llavar la imatge d’un Consell de la Generalitat que ha abandonat a la comarca en els pressupostos de 2021. Les mentides tenen les potes molt curtes. Les promeses de Puig ja no serveixen de res quan, quasi dos anys després, es dedica a unflar les xifres”.

“El pla Renhace és un altre Ximofake, una altra mentida revestida de propaganda amb la qual tracten d’enganyar-nos. Dels 111 milions d’euros consignats en el pressupost, 57 són per a projectes d’altres anys i construcció de col·legis”, ha afegit.

La diputada popular ha recordat que “a la Vega Baixa estem cansats que presenten plans diferents de recuperació amb xifres diferents i previsions diferents. Sembla que només prometen coses per a guanyar temps, dissimular i tapar la seua inacció. La realitat és que les obres i les ajudes no arriben”.

Eva Ortiz ha lamentat que “Puig es dedique a crear falses expectatives que després mai es compleixen. Estem saturats de tants anuncis de futur però cap present, de tanta mentida i tant de màrqueting propagandístic. Al final, veiem que Puig l’única cosa que ha fet realment amb la DANA és muntar un altre quiosquet públic on col·locar a afins i pagar favors polítics però que no tindrà cap efectivitat real”.

Deixa el teu comentari