Excel·lent arrancada de temporada per al club Esportiu Agility Almussafes.

1a prova agillity Almussafes, a 15 de setembre del 2015. El passat cap de setmana, es va inaugurar la nova temporada d’Agility de la Lliga ADACV (Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana) en les instal·lacions seu del club local, emplaçades en el parc Rural. Excel·lent arrancada de temporada per al club Esportiu Agility Almussafes, participant en l’esmentada prova, a l’alçar-se amb una desena de triomfs en la primera prova puntuable per al campionat d’Agility/Jumping nivell II i III.

La competició va comptar amb la participació d’un total de 56 equips, les evolucions esportives de la qual en els dos recorreguts van transcórrer sense incidents, a més de ser controlada, en tot moment, pel jutge Francisco Alegre.

L’única incidència es va generar el dissabte, durant la prova d’accés que possibilita competir en les proves puntuables de la lliga. Encara que va haver de ser interrompuda durant uns pocs minuts per la pluja, finalment es va reprendre dins de la normalitat i les locals Laura Morón i la seua gossa Nala van aconseguir la seua classificació, passant a integrar l’elenc de competidors almussafenys.

Esportiu Agility Almussafes no ha pogut començar amb millors auguris la temporada 2015-2016, atés que es va adjudicar deu dels setze podis disponibles en esta primera prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana, que es va desenrotllar durant la jornada dominical.

En grau II, categoria mini, Isabel Gimeno i Pichu van aconseguir la segona posició i Ana Soto i la seua gossa Chloe es van proclamar campiones. Per la seua banda, en categoria midi, Isabel Gimeno i el seu ca Nano van quedar en tercera posició; Alejandro Aguado i Loly van concloure segons; i Eva Grau i Liss es van proclamar compeonas. Així doncs, tots els podis d’esta categoria van ser per a Almussafes.

Així mateix, en categoria Performance Maxi, el trofeu va ser per a Arcadio Andrés i el seu gos Kraso.

En grau II, categoria maxi, Santiago Adsuara i Bach van ser els subcampions, quedant Alejandro Aguado i Jack en primera posició.

Finalment, en grau III, categoria mini, Natalia Escorcia i Teddy fnalizaron en tercer lloc i Isabel Gimeno i Twix es van proclamar campiones.

Amb tots estos resultats, Esportiu Agility Almussafes comença la seua temporada ADACV arrasant en els podis i intentarà mantindre el lideratge que se li va atorgar la temporada passada en què va ser proclamat millor club d’Agility de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

 

Deixa el teu comentari