Exhibició de grafitis, art urbà i música en directe en l’II Alfafar Fresc Hip-hop Festival

El Espai Lúdic Jaume I acull demà dissabte, des de les 10 fins a les 0.45 h. la nova edició del festival de música i arts urbanes Alfafar Fresc.

La iniciativa, impulsada des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament, inclou en aquesta nova edició una àmplia programació de concerts, exhibicions d’art urbà, jam sessions, activitats culturals a més d’una zona de pícnic amb preus populars per a les i els assistents.

El Espai Lúdic Jaume I del Barri Orba, situat en l’antic institut d’educació secundària, acull demà dissabte la nova edició del festival de música i arts urbans del municipi, Alfafar Fresc Hip-hop festival. La iniciativa, impulsada des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i emmarcada en el programa d’oci alternatiu i saludable “Oci i punt”, creix en aquesta nova edició amb un ampli programa cultural i d’oci que inclou més de deu concerts, exhibicions de grafiti i art urbà, una zona de pícnic, àrea de descans i estands.

L’II Alfafar Fresc Hip-hop Festival donarà començament demà a partir de les 10 h. amb una exhibició d’art urbà i grafiti en directe amenitzada per Dj Nervi i Dj Edy en la qual participaran més de trenta artistes urbans. Les i els assistents podran seguir en directe el procés de pintura mural del Espai Lúdic Jaume I.

Al llarg de la vesprada i fins a les 0.45 h. tindrà lloc la marató de concerts i música urbana en directe. La programació d’aquesta nova edició d’Alfafar Fresc inclou la jam session i micro lliure de la 4 Shots Band Live i les actuacions de MDMA, Chave, Klan Dispar, AudioKings, Dfuck Crew, entre altres.

El festival, d’entra lliure i gratuïta, oferirà també als assistents una àrea de descans i una zona de pícnic amb estands de menjar i beguda a preus populars. L’organització prohibeix l’accés al recinte amb botelles de vidre i recorda que el públic que acudisca al certamen haurà de ser respectuós amb l’entorn.

Alfafar Fresc Hip-hop Festival és una de les iniciatives anuals organitzades per l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Alfafar a través d’un programa que ofereix a les i els joves alternatives d’oci i temps lliure de caràcter participatiu, igualitari i gratuït en espais públics, i que, a més, inclouen la prevenció de consum d’alcohol i altres substàncies.

Deixa el teu comentari