Èxit de convocatòria de la primera Ruta pel Magre

Prop de 300 persones s’hi han inscrit per a participar demà en la primera Ruta pel Magre. Una iniciativa sorgida per part de la Mesa d’alcaldes pel Magre que compta amb la participació dels ajuntaments de Carlet, l’Alcúdia, Benimodo, Alfarb, Llombai, Catadau i Guadassuar.

La primera Ruta pel Magre és un recorregut que tracta de visibilitzar el trajecte a través de l’eix fluvial que unix estes poblacions.

L’organització ha previst un servei d’autobús que recollirà les persones de les diverses poblacions que vulguen participar-hi, per a dur-les al punt de partida, el poliesportiu d’Alfarb. Des d’este punt, la ruta discorrerà per la senda del riu fins al paratge del Cano de Guadassuar, uns 15 quilòmetres amb parades d’avituallament a Carlet i l’Alcúdia. La ruta té previst concloure al voltant de les 13.30 hores al paratge del Cano a Guadassuar. A la ruta s’han sumat veïns i veïnes dels pobles participants a més de veïns d’Algemesí i compta amb el suport de la cooperativa Crearqció i Xúquer Viu.

Deixa el teu comentari