Èxit dels contenidors «cors solidaris» per a taps a Alzira

Una gran mostra de solidaritat. En tan sols dos setmanes des de la instal·lació dels cors solidaris, un al carrer Benito Pérez Galdós i l’altre al parc de Pere Crespí, no ha cessat el suport a esta iniciativa solidària per part del veïnat alzireny.

Els taps recollits possibiliten una ajuda anual de 2.000 euros per a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, a càrrec de l’empresa local Clear Pet, encarregada de la gestió dels taps per a donar-los una nova utilitat. Este és l’acord al què va aplegar el director gerent de l’empresa amb la Regidoria de Serveis Urbans. 

«Amb el simple gest de dipositar taps als cors solidaris s’aconseguixen dos grans objectius, ajudar a la investigació de la mort sobtada que impulso des de fa uns anys el Memorial Nacho Barberà i reciclar, ja que s’evita que els taps es dipositen en altres contenidors diferents dels del plàstic», segons Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Serveis Urbans.

Este és només un granet més en el foment del reciclatge, sobretot quan es realitza amb fins solidaris, que ha calat amb molta rapidesa entre la ciutadania, cosa que no fa descartable que en un futur es puguen ubicar més contenidors solidaris, en forma de cor, en altres punts de la nostra ciutat.  

Comenta la notícia