Èxit rotund de la segona edició del curs de defensa personal per a dones

Després de l’èxit aclaparant del primer curs de defensa personal per a dones, organitzat per l’Ajuntament de Godella i impartit per personal de la Policia Local, des del consistori es va decidir programar una segona edició d’esta formació, que tingué lloc al mes de novembre.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Godella, Fernando Oliveros, va valorar molt positivament esta iniciativa, que ajuda a millorar l’autoconfiança de les alumnes i les permet adquirir tècniques i habilitats per a una major autoprotecció.
«Es tracta d’una formació que no està enfocada únicament a previndre possibles situacions de violència masclista, sinó també i sobretot a apoderar a les dones i oferir-les els recursos necessaris per a qualsevol àmbit de la seua vida quotidiana», ha explicat Oliveros, que es va congratular de la gran acceptació que tingué el curs.

El col·legi Cervantes va acollir este curs que, malgrat la seua curta durada, transmet els coneixements i les nocions bàsiques per poder respondre de manera autòmat i amb garanties davant una agressió il·legítima. No obstant, des de la Policia Local s’ha previst dos nivells més: un intermedi i un altre avançat, més un quart de reciclatge que, tots junts, suposarien una molt bona base formativa a efectes de defensa personal. Donat la gran demanda del curs de primer nivell, encara no s’han pogut oferir els següents.

Des de la prefectura del cos de Policia Local de Godella es comunica que ha estat una grata sorpresa veure la gran resposta per part de les dones participants. L’interès ha estat tal que fins i tot ha provocat una llista d’espera, pel que previsiblement hi haurà una tercera edició d’este curs d’iniciació durant els propers mesos.
El professorat del curs és personal de la pròpia plantilla policial d’alta qualificació. Els ponents ja han rebut la sol·licitud de reproduir este curs per part d’altres àrees de l’Ajuntament, com és el cas de la de Joventut, que preveu poder impartir formacions d’este tipus per a joves a l’escorxador.

Éxito rotundo de la segunda edición del curso de defensa personal para mujeres

Deixa el teu comentari