Favara acull el proper dissabte la Trobada comarcal de Bandes i Escoles Infantils de música

El Parc Enric Valor de Favara serà escenari, el proper dissabte a partir de les 11 del matí, de la Trobada de Bandes i Escoles Infantils de música, un esdeveniment en què participaran les societats musicals de la Ribera Baixa i que s’inclou en la campanya d’activitats comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L’espectacle que s’oferirà a Favara serà innovador ja que participaran tots els músics de manera conjunta, interpretant i interactuant junt a la companyia ‘La factoria de sons’ en un muntatge creat pels suecans César i Enrique Murillo i la cantant Aitana Ferrer.
Durant la Trobada, organitzat per la FSMCV a través del president comarcal Guillermo Colechà, les societats musicals de la comarca i l’Ajuntament de Favara, es reconeixerà a l’entitat Bankia la seua tasca de suport als músics de la comarca mitjançant la concessió de 138 beques. Precisament Bankia patrocina este esdeveniment juntament amb l’Institut Valencià de Cultura, la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Baixa i el mateix Ajuntament de Favara.

Deixa el teu comentari