Fernando de Rosa inicia el cicle de formació als afiliats del PP de Torrent

Fernando de Rosa inicia el cicle de formació als afiliats del PP de Torrent

Folgado: “aquesta és la primera iniciativa que posem en marxa en la nova seu i que tindrà continuïtat en el temps, a més de moltes altres activitats potents, que des del PP de Torrent posarem en marxa en aquesta gran ciutat en els pròxims mesos”.

El Partit Popular de Torrent va iniciar ahir en la seua nova seu, el cicle de conferències, tertúlies i formació, als seus afiliats i veïns de la ciutat, denominat Cicle Seu Oberta.

La presidenta local, Amparo Folgado, va comptar amb un ponent d’experiència contrastada com és el senador valencià, Fernando de Rosa i que ha sigut vicepresident del Consell General del Poder Judicial. En la seua conferència oberta i retransmesa a través de la xarxa social Instagram, va parlar sobre la crisi de les ideologies en el S.XXI i les idees i valors de cada partit en aquests moments. A més, va reflexionar sobre la Llibertat, que defensa el Partit Popular.

Folgado ha assenyalat que “aquesta és la primera iniciativa que posem en marxa en la nova seu i que tindrà continuïtat en el temps, a més de moltes altres activitats potents, que des del PP de Torrent posarem en marxa en aquesta gran ciutat en els pròxims mesos”.

L’acte va comptar també amb la participació del coordinador comarcal del PP, Alberto Primo i el president local de Vilanova i la Geltrú, Carlos Remacha, que va aportar la seua visió sobre la situació a Catalunya i els efectes del nacionalisme i el separatisme en la seua terra.

Deixa el teu comentari