Finalitza la vacunació massiva a Paiporta

L’alcaldessa Maribel Albalat ha agraït a tot el personal sanitari destinat al Poliesportiu Municipal de Paiporta el treball realitzat

El punt de vacunació massiva habilitat al Poliesportiu Municipal de Paiporta, que ha estat funcionant des del passat 24 de maig, tanca les seues portes.

La Conselleria de Sanitat posa fi al procés de vacunació massiva a Paiporta, quatre mesos després que entrara en funcionament, per a iniciar una nova fase i organització de la immunització de la població. 

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, han realitzat una visita al Centre de Salut de Paiporta i al seu coordinador, Juan Carlos Beguer, per tal de conèixer de primera mà com s’ha desenvolupat el procés de desmuntatge d’aquest espai i la nova reorganització de la vacunació. 

“A Paiporta acceptàrem el repte d’organització i gestió que suposava habilitar un punt de vacunació massiva i quatre mesos després de l’inici de la seua activitat podem estar molt satisfets i satisfetes de com s’ha desenvolupat el procés i del seu èxit”, ha explicat l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat.

Per la seua banda, el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, ha agraït “al conjunt del personal mèdic i sanitari del centre el gran treball desenvolupat i la seua implicació en la campanya. Esperem no haver de tornar a realitzar vacunacions massives, perquè això voldrà dir que hem superat la pandèmia”.

L’Ajuntament de Paiporta condicionava aquestes instal·lacions, situades al carrer Literat Azorín, per a facilitar tots els requeriments pertinents per a acollir la vacunació. Així mateix, aquest punt de vacunació massiva ha comptat en tot moment amb el vistiplau de les autoritats sanitàries i les sinergies de treball i col·laboració municipal.

El tancament progressiu d’aquests punts de vacunació massiva indica que el procés de vacunació està arribant al final i que estem més a prop d’eixir de la  pandèmia. Segons ha explicat el coordinador del Centre, al llarg d’aquests mesos s’ha vacunat a un percentatge molt alt de la població paiportina.

Albalat ha agraït en nom de la corporació municipal a tot el personal sanitari del Centre de Salut de Paiporta la tasca que han realitat i que continuen desenvolupant. Ara, la vacunació d’aquelles persones que encara tenen alguna dosi pendent o que no s’han pogut vacunar continuarà al Centre de Salut.

Respecte a la pròxima campanya de la grip, el coordinador del Centre de Salut de Paiporta ha informat que donarà inici entre finals d’octubre i principis de novembre. Al llarg de les pròximes setmanes es proporcionarà informació més detallada.

Comenta la notícia