Finalitzades les obres de reparació en la seu d’APESORIAL l’Associació de Persones Sordes de la Ribera Alta

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques s’ha procedit al llarg d’estes últimes setmanes a les tasques de reparació i adequació de l’immoble de titularitat municipal que ocupa APESORIAL, la casa està ubicada al carrer Hort dels Frares i compta amb més d’un segle.

Esta instal·lació municipal es va veure afectada pels danys produïts pels vents i les fortes pluges de desembre de 2019 pel que era necessari procedir a reparar els desperfectes provocats, ja que en les condicions en què es trobava no reunia les condicions necessàries perquè els membres d’APESORIAL realitzaren el seu normal funcionament.


L’actuació ha consistit en la reparació de les cobertes, afectades en la seua totalitat, on s’han substituït els revestiments i elements constructius afectats per tal d’acabar amb les filtracions de l’aigua. S’ha estat treballant en el cos total de les cobertes de la primera planta que dona al pati interior i que havia col·lapsat, ja que es tractava de planxes de policarbonat que ara han sigut reemplaçades per cristall laminar sobre fusteria de suport d’alumini.

També s’ha solucionat la problemàtica del revestiment superior de les escales d’accés a la primera planta; s’han reparat les impermeabilitzacions de la canal interior de la façana i la canal del pati interior; i finalment s’ha intervingut en tota la façana recuperant revestiments de pintures exteriors, la fusteria deteriorada, baixants d’evacuació d’aigües i arrebossats interiors.   

Un dels punts importants de la millora ha sigut la intervenció en les línies de vida en cobertes, la qual cosa facilita les properes intervencions en el seu manteniment i conservació.  
 
 
   
El regidor responsable de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha destacat que “amb esta intervenció hem complit la nostra paraula amb l’associació APESORIAL, amb els quals ens vam comprometre a reparar i adequar este edifici municipal després dels danys provocats pels forts temporals de la tardor i hivern. Una de les finalitats del govern municipal és mantindre els immobles de la seua titularitat”.

A més el regidor ha assenyalat la important tasca que desenvolupen des d’APESORIAL oferint un servici de mediació social i d’interpretació del llenguatge de signes.

Deixa el teu comentari