Fira de les Comarques 2018

Del 4 al 6 de maig, la Diputació de València a través del Patronat de Turisme ha transformat la Plaça de Bous per a oferir “infinites” experiències d’oci en el territori.

Així, de gom a gom, ha estat la Plaça de Bous de València del 4 al 6 de maig.

El motiu? La Fira de les Comarques.

Un gran esdeveniment turístic, que organitza la Diputació de València, a través del Patronat de Turisme que ha mostrat als milers de visitants “infinites” experiències d’oci en el territori.

El President de la Diputació, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta Maria Josep Amigó i la Diputada de Turisme, Pilar Moncho, foren els encarregats d’inaugurar aquesta fira, consolidada ja com una de les grans cites del turisme valencià.

Un total de 47 municipis, 12 mancomunitats i més de 30 associacions i empreses turístiques donaren a conéixer les seues propostes per a viure l’oci en el territori valencià.
En concret, la comarca de La Ribera, va tindre una gran representació.

Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca de l’Horta també han participat en aquesta Fira de les Comarques per apropar els seus atractius turístics.

València Turisme ha exhibit en l’interior de la plaça, els fruits del treball col·laboratiu desenvolupat durant els últims tres anys amb més d’una trentena d’associacions i empreses turístiques locals disposades en tres grans espais, turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic.

La intensa programació al llarg d’aquestos tres dies ha inclòs també música i experiències turístiques en directe.

Deixa el teu comentari