La fira de la mobilitat torna a Valencia

València es prepara per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat

Vàlencia es prepara per a la quarta vegada per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat sota l’eslògan ‘Combina i moute!’. Ho farà portant a la ciutat un programa d’activitats múltiples per a “concienciar la ciutadania perquè combine mitjans de transport alternatius i sostenibles a l’hora de moure’s per la ciutat”.

La ciutat s’adelantarà enguany a les dades marcades a tota europa i donarà el tret d’eixida de la celebració aquest dijous. Moment en el que s’inaugurarà l’exposició Tio Pepe Cabanyal, dedicada a la figura de José García, pioner activista de la bicicleta i veí del barri del Cabanyal.

Amb l’acollida de la fira de mobilitat es busca una ocasió perquè la ciutadania puga conéixer els vehicles de mobilitat sostenible. A la fira trobarem expositors amb propostes i iniciatives vinculades amb la mobilitat sostenible. També podrem trovar ferramentes i vehicles per a millorar l’accesibilitat de les persones en entorns urbans.

Finalment, el 22 de setembre se celebrarà el Dia Internacional sense cotxe, durant el qual es podrá viatjar gratuïtament en els autobuses de l’EMT.

Deixa el teu comentari