Foios prepara les Jornades d’Educació en la Sexualitat

Les activitats es duran a terme entre el 3 i el 15 de desembre
Formen part del projecte Xat Jove

La Regidoria de Joventut i Salut de l’Ajuntament de Foios, a través del seu projecte Xat Jove, ha preparat unes jornades d’Educació en la Sexualitat dedicada especialment a la joventut del municipi, però també amb un apartat per a les mares i pares, treballant així un tema tan important com l’educació sexual des de diferents punts de vista.

Les jornades es desenvoluparan entre el 3 i el 15 de desembre, i per motius d’aforament, serà obligatori inscriure’s prèviament a través del formulari habilitat en la web municipal www.foios.es.

El dijous 3 s’obriran les jornades a les 18 hores a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, amb una activitat preparat per la Mancomunitat del Carraixet, que consistirà en el repartiment de preservatius i la projecció del documental ‘ÈMFASI’, creat pel Comité Antisida de València.

Les activitats es reprendran el divendres 11 de nou a la Sala d’Actes, amb dues iniciatives dirigides als i les joves a partir de 14 anys. La primera, a les 18.30 hores, serà una sessió en la qual AVACOS i el personal d’infermeria del Centre de Salut de Foios treballaran ‘Educació en la sexualitat i prevenció de ITS per a joves’. I a continuació, a partir de les 20.30, serà el torn per a ‘El sexe, drogues i les conductes addictives’, en aquesta ocasió de la mà de la UPCCA.

L’endemà, dissabte 12, la Sala d’Actes tornarà a acollir l’acció, en aquesta ocasió, amb l’activitat per a pares i mares. Des de les 12 hores, l’Institut Espill oferirà la xarrada 0Com parlar amb el meu fill o la meua filla sobre educació sexual’.

Les jornades es conclouran els dies 14 i 15 en el Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Periodista Badia número 5, on en horari de 16 a 20 hores, es realitzaran tests ràpids de detecció de VIH per a totes les persones que vulguen, i per descomptat, amb totes les mesures de privacitat.
Paco Serrano, regidor de joventut i salut de Foios, ha assenyalat que “l’educació sexual és un tema que des de l’àrea considerem molt important. Per això, amb aquestes jornades, acostem als foiers i foieres informació de qualitat i amb el personal expert que els ajude a previndre i els resolga totes aquelles dures amb un tema tan essencial com és l’educació sexual”.

Deixa el teu comentari