Folgado exije a Ros que demane a Ximo Puig test per als residents en residències de Torrent i permís per a comprar test ràpids per a tota la població

La portaveu del PP, Amparo Folgado després de fer-se eco durant tota aquesta setmana de la petició d’auxili dels familiars amb residents en l’Asil Santa Elena de Torrent, ha presentat aquest mateix matí per registre d’entrada de l’Ajuntament, una doble petició a l’alcalde de Torrent.

D’una banda, Folgado ha demanat a Ros que exigisca als seus companys del Partit Socialista, a la conselleria de Sanitat Ana Barceló i al president de la Generalitat, Ximo Puig, test per a aquells residents en residències de Torrent, contagiats per coronavirus des de fa més d’un mes. Segons estan denunciant les seues famílies públicament, els neguen els test per part de la Conselleria.

D’altra banda, Folgado també ha exigit a l’alcalde Jesús Ros que demane a l’autoritat competent, el permís necessari perquè l’Ajuntament de Torrent puga adquirir test ràpids per a tota la població. Ja que, segons ha assenyalat Folgado en l’escrit, els experts apunten al fet que la realització de test massius, són la millor manera de contindre la propagació del virus.

Comenta la notícia