Folgado (PP) demana al govern local de PSOE i CS que no entregue a Pedro Sánchez els més de 5,6 milions d’euros estalviats pels torrentins

“L’Ajuntament de Torrent ha d’oposar-se a la cacicada de Sánchez i Ros ha d’oposar-se a la confiscació dels estalvis dels torrentins que suma més de 5,6 milions d’euros, que en el millor dels casos no seria retornat abans de 15 anys”.

La portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado ha presentat la moció per la qual el Partit Popular en tota Espanya està demanant als seus alcaldes que no entreguen els estalvis dels seus municipis a Pedro Sánchez. Una moció que està deixant en solitari en tots els consistoris al Partit Socialista, fins i tot Ciutadans està votant a favor de la moció del PP, encara que en el cas de Torrent està per veure si es desmarcaria del seu partit a nivell nacional, en ser soci dels socialistes.

Folgado ha afirmat que “l’Ajuntament de Torrent ha d’oposar-se a la cacicada de Sánchez i Ros ha d’oposar-se a la confiscació dels estalvis dels torrentins que suma més de 5,6 milions d’euros, que en el millor dels casos no seria retornat abans de 15 anys”.

A més, la portaveu dels populars ha recordat que “si Torrent té un romanent de crèdit positiu i superàvit és degut en els últims anys a les retallades de Ros en polítiques de benestar social, família, dona, majors, ocupació, parcs i jardins, medi ambient, patrimoni històric i urbanisme. Diners que ha sigut aportat pels torrentins via imposats i que ha de retornar-se a ells millorant els serveis a la ciutat, però no, regalant-li-ho al govern de Pedro Sánchez”.

És per això que el Grup Municipal del Partit Popular a Torrent, ha presentat una moció per a ser debatuda i si escau, aprovada en el Ple ordinari del mes de setembre. Moció en la qual es demana a la resta de grups, manifestar el compromís de l’Ajuntament amb la Llei d’Estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, així com el rebuig a qualsevol mesura tendent a apropiar-se dels estalvis acumulats pel consistori.

En el cas de Torrent, el romanent de tresoreria per a despeses generals en 2019 és de 10.570.196,23 euros, dels quals, descomptant les Inversions Financerament Sostenibles de 2018 i 2019, pendents d’executar, quedarien 5.629.605,52 euros que serien els que podria entregar Ros a Sánchez i per als quals el PP demana l’oposició a la majoria del Ple de l’Ajuntament de Torrent.

Deixa el teu comentari