Folgado: “Ros ha perdut una oportunitat d’or de baixar l’IBI en 2021 per a ajudar a la recuperació econòmica a Torrent”

Folgado: “Encara que el PP no és necessari per a aprovar els pressupostos de 2021, ja que Ciutadans va renunciar al seu projecte a canvi de dues butaques durant el confinament, estem oberts a la negociació però amb dues premisses, s’ha de baixar la contribució i reintroduir la subvenció RECICLA”.

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha afirmat hui que “Ros ha perdut una oportunitat d’or de baixar l’IBI en 2021, ajudant a la recuperació dels veïns de Torrent, tal com li estem demanant des de fa anys en cada modificació d’ordenances fiscals, però més fins i tot des de l’inici de la pandèmia”.

Els populars realitzen estes declaracions després de comprovar que per sisé any consecutiu, el govern del PSOE a Torrent, ara en coalició amb Ciutadans, no baixarà la contribució a la ciutat.

“El pitjor de l’afany recaptatori del nostre alcalde és que no serà retornat als ciutadans sinó que s’emprarà a continuar comprant locals, solars i edificis, obres innecessàries en estos moments i que suposaran més despesa en reformes i condicionaments futurs”, afirmen els populars.

Folgado ha assenyalat que “encara no s’ha posat en contacte amb nosaltres el regidor d’hisenda, per a poder elaborar uns pressupostos per a Torrent en 2021, que siguen consensuats i que responguen a la realitat actual de la ciutat de Torrent i la incidència del coronavirus”. A més, ha subratllat que “encara està a temps el Sr. Ros i el Sr. Campos d’elaborar uns pressupostos realistes i per a tots, com així junts elaborem el Pla d’Actuació enfront de la COVID-19”.

La portaveu del PP, ha apuntat també que “encara que el PP no és necessari per a aprovar els pressupostos de 2021, ja que Ciutadans va renunciar al seu projecte a canvi de dues butaques durant el confinament, estem oberts a la negociació però amb dues premisses, s’ha de baixar la contribució i reintroduir la subvenció RECICLA”.

Finalment, els populars han subratllat que “esperem que per a 2021 ens presenten un pressupost real per als temps que estem vivint i per a un any que serà molt difícil per a la immensa majoria de veïns de Torrent”.

Deixa el teu comentari