Formació per a joves en la jornada «Orienta’t i Emprén» a Picassent

Aprendre i emprendre en el món laboral. Esta ha sigut la premissa amb que s’ha desenvolupat esta iniciativa de formació que va tindre lloc ahir a la Casa de Cultura

La Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Formació, en col·laboració amb l’IES l’Om, ha organitzat un any més la jornada «Orienta’t i Empren» amb l’objectiu de donar a conéixer bona part de les ferramentes que hui en dia tenen els joves per accedir al món laboral. 

Durant el matí, més de 200 persones, procedents dels cicles de 4t de l’ESO de l’IES l’Om varen participar de les dos ponències que s’impartiren al voltant del mercat de treball, la formació i la pressa de decisions, els recursos municipals que tenen al seu abast, entre d’altres qüestions.

La primera de les ponències, impartida per Maria Pellicer Gregori i Juan Ignacio Corencia Cruz, orientadors de l’espai Labora de Silla, versava sobre les eines disponibles hui en dia a l’hora de buscar feina i com aprofitar el servei Labora.

Per altra banda, Miguel Aguilar, tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Formació de l’Ajuntament, va fer una exposició detallada de les professions més demandades en el segle XXI i de les ferramentes que des de l’Ajuntament s’ofereixen a la ciutadania per introduir-se en el món laboral.

La jornada, que va ser inaugurada per l’alcaldessa, Conxa Garcia, també va comptar amb la presència de la regidora de l’àrea d’Ocupació, Mónica Olguin, i el director de l’IES l’Om, José Miguel Martínez Bono. «Vull donar la benvinguda al professorat de l’Institut, a l’equip d’orientadors de l’Espai Labora de Silla i als tècnics municipals que aneu a participar en el desenvolupament d’esta jornada per orientar-vos a vosaltres, joves, de cara al vostre futur laboral més immediat», va manifestar la primera edil.

Comenta la notícia