Fortaleny aconsegueix quasi 5.000 casos per 100.000 habitants

Multiplicant per 19 el llindar considerat de risc extrem per l’Organització Mundial de la Salut

Són molts municipis valencians els que a hores d’ara passen per una situación molt complicada amb l’augment de contagis.

Fortaleny registra la dada més elevada de la comarca de La Riberaes i se situa en una incidència acumulada de casos de Covid de quasi cinc mil per cada cent mil habitants. 

La situació és alarmant i ja es multiplica per 19 el llindar considerat de risc extrem per l’Organització Mundial de la Salut, establit en 250. 

Fortaleny va encadenar fins a cinc setmanes consecutives sense que es produïren contagis,  fins que els casos positius, d’aquest xicotet municipi de poc més de mil habitants, han començat a augmentar.

Els ciutadans de Fortaleny limiten els seus moviments i veuen amb temor l’augment de contagis en la localitat.

La majoria de bars han hagut de tancar les seues portes i la botiga d’alimentació pren totes les mesures de seguretat per a donar el millor servei als ciutadans.

Des de l’ajuntament aconsellen als seus veïns en la necessitat d’extremar les precaucions en cas d’haver de desplaçar-se a altres municipis i recomanen reduir al mínim els contactes socials i eixir de casa únicament quan siga necessari.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari