Francesc Colomer inaugura la jornada ‘Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques’ a la Universitat Politècnica de València

L’objectiu de la jornada és mostrar, mitjançant l’experimentació, les últimes novetats en innovació tecnològica i la seua aplicació al sector turístic en un entorn de referència internacional


Francesc Colomer destaca que “el futur en el turisme passa per la innovació i les noves tecnologies”

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat juntament amb el vicerector d’Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València, Salvador Coll, la jornada ‘Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques’ que se celebra a la Universitat Politècnica de València (UPV).

Durant l’obertura, Colomer ha assenyalat que “el futur en el turisme passa per la innovació i les noves tecnologies” i ha incidit en què “el camí és la transformació digital, els ODS i la governança col·laborativa, perquè la humanitat sempre avança quan sap posar en comú les neurones i les idees”,

En aquest sentit, el titular de Turisme ha recalcat la importància de realitzar aquestes jornades experiencials i ha traslladat als participants “que l’experiència immersiva, permeta oferir una millor versió de nosaltres mateixos”.

A més, Francesc Colomer ha volgut destacar que “la indústria de la felicitat és l’essència del sector turístic, i una destinació turística està sempre pensant perquè la felicitat desembarque en la vida dels altres”.

Jornada Experience Lab Day

La jornada ‘Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques’ està organitzada per l’Institut d’Investigació i Innovació en Bioingeniería (i3B) de la Universitat Politècnica de València (UPV), a través de la spin-off Quantechnion S. L., conjuntament amb l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur).

L’objectiu de la jornada és mostrar, mitjançant l’experimentació, les últimes novetats en innovació tecnològica i la seua aplicació al sector turístic en un entorn de referència internacional.

La sessió s’ha estructurat en tres demostracions, cadascuna d’elles amb grups reduïts i en diferents espais: aplicació del neuromarketing en l’àmbit de la neuroevaluación de les campanyes turístiques (en l’espai Neuromarketing Lab); realitat virtual i realitats esteses aplicades al turisme (Esteneu Realities Lab) i Phygital, la nova forma de promoció de l’oferta turística ( en l’espai Cube Inmersive Experience).

En cadascuna d’aquestes demostracions, les persones participants han tingut l’oportunitat d’experimentar les possibilitats que la tecnologia ofereix a la digitalització del sector turístic en la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia