La fundació IVIFA celebra demà una interessant jornada sobre la comercialització i la política de competència en les fruites i hortalisses

En la Facultat d’Administració i direcció d’empreses de la UPV

6 de juny de 2018.- La fundació Institut Valencià de Recerca i Formació Agroambiental -IVIFA-; amb la col·laboració de la VA UNIR de Llauradors, Universitat Politècnica de València (UPV) i l’Associació Espanyola d’Economia Agrària, organitza demà dijous 7 de juny una interessant Jornada sobre la comercialització i política de competència en les fruites i hortalisses de la Comunitat Valenciana.

Han confirmat la seua assistència a aquesta jornada; que serà inaugurada per la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, més de 80 persones relacionades amb el sector agrari de la Comunitat Valenciana. La clausura serà a càrrec de Maite Cháfer, directora general de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna (PAC).

La primera ponència analitzarà el “Panorama del sector hortofrutícola de la Comunitat Valenciana i l’estat actual de les Organitzacions de Productors i els mecanismes de gestió de crisi”, a càrrec de José Miguel Ferrer. La segona tractarà la “Modificació de la normativa sobre el reconeixement de les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses”, per part d’Ignacio Atance, sotsdirector general de Fruites i Hortalisses del Ministeri d’Agricultura.

La tercera ponència, a càrrec de l’investigador del CSIC Tomás García Azcárate, desenvoluparà la “Comercialització hortofrutícola i la política de la competència, així com els possibles canvis en la PAC post 2020”.

La jornada es tancarà amb una taula redona de tots els ponents moderada per Alicia Langreo, de IVIFA.

Deixa el teu comentari