Gabri Pastor renova el seu compromís amb el Family Cash Alzira FS per a la temporada 21-22

El veterà tancament ha participat en tots els partits de la 20-21 i ha anotat set gols

Acabada la temporada, el Family Cash Alzira Futbol Sala s’ha posat en marxa per a configurar la plantilla de cara al pròxim curs 2021-2022. La primera renovació confirmada és la de Gabri Pastor. El tancament, que complirà 37 anys el mes vinent de juny, afrontarà la seua tercera temporada consecutiva en les files de l’equip alzireño.

Gabri va arribar a la capital de la Ribera Alta en l’estiu de 2019, coincidint amb l’ascens a 2a Divisió dels alzireños, i va ser l’autor del primer tant de l’Alzira FS en la categoria de Plata. El de Cocentaina es va guanyar des del primer dia l’afecte de tota l’afició, convertint-se en un dels jugadors més carismàtics de l’equip per la passió que desprén.

El de Cocentaina presumeix d’haver participat en tots els partits de la temporada 20-21 (un total de 24), en la qual ha aconseguit anotar set punts. Abans de la seua arribada a Alzira, Gabriel Pastor va estar en 2a B amb Nova Elda, amb Ye Faky en Tercera i, entre 2013 i 2015, amb Hèrcules Sant Vicent, també en Segona Divisió.

«Espere estar molts anys ací»

Pastor s’ha mostrat molt «content» amb la seua continuïtat. «Crec que la gestió del club està sent espectacular, el projecte m’encanta i espere seguir molts anys ací a Alzira, crec que, malgrat l’edat, estic preparat continuar ajudant a l’equip». El tancament, a més, no s’oblida de l’afició, amb l’espera «continuar gaudint la pròxima temporada».

Deixa el teu comentari