Gabriela Bravo destaca la labor de les professionals d’emergències i seguretat en la lluita ‘contra aquesta desigualtat històrica’

La consellera manté una trobada amb dones professionals d’emergències i seguretat en el Centre de Coordinació de l’Eliana

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha mantingut una trobada amb dones professionals d’emergències i seguretat en el Centre de Coordinació de l’Eliana amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

A l’acte han assistit treballadores del Servei de Bomberes Forestals, de la Policia adscrita a la Generalitat, tècniques de la plataforma 1·1·2 i agents de la Policia Local, que han compartit amb la titular d’Interior el dia a dia dels seus serveis en un any especialment complicat a causa de la pandèmia i en el qual aquestes professionals han estat liderant la presa de decisions.

La Consellera ha destacat la labor de les professionals d’emergències i seguretat en la lluita ‘contra aquesta desigualtat històrica’.

La consellera ha felicitat aquestes dones per la seua labor i ha destacat la necessitat de més lleis perquè la igualtat jurídica i real estiguen el mateix pla.

Deixa el teu comentari