García Vidal, Puga Pequeño, Beato del Rosal, Maestre Gil, Lechuga Gómez, i Pascual Boé, premis Rei Jaume I 2020

Els jurats dels Premis Rei Jaume I han triat este matí als guanyadors de les sis categories en les quals es divideixen els premis. Els guardonats han sigut anunciats en un acte formal en el Palau de la Generalitat presidit pel cap del Consell, Ximo Puig, i que ha comptat amb la presència del president fundador, Santiago Grisolía, del president executiu, Javier Quesada, a més del vicepresident de la Fundació Premis Rei Jaume I, Vicente Boluda.

Donades les restriccions per qüestions de seguretat, a l’acte sol han assistit els patrons de la Fundació Premis Rei Jaume I, els jurats presents i representants dels col·laboradors.

Els guanyadors són:

Francisco José García Vidal, en la categoria d’Investigació Bàsica

Diego Puga Pequeño, en Economia.

Miguel Beato del Roser, en Investigació Mèdica.

Fernando Maestre Gil, en Protecció del Medi Ambient.

Laura M. Lechuga Gómez, en Noves Tecnologies.

Verónica Pascual Boé, en el premi a l’Emprenedor.

Este diumenge 29 de novembre, previ a la cerimònia de lliurament dels guardons, els premiats Rei Jaume I 2020 rebran la insígnia d’or a les mans del President de la Generalitat, Ximo Puig, en un acte que tindrà lloc a les 12:00h al pati gòtic del Palau de la Generalitat.

El dilluns, a les 12.00 h. se celebrarà la tradicional cerimònia de Lliurament dels Premis Rei Jaume I 2020, que tindrà lloc en la Llotja dels Mercaders de València i que enguany presidirà SM la Reina Sra. Letizia. 

Deixa el teu comentari