Gavarda acull la IX Gala del Circuit Caixa Popular Ribera del Xúquer 2019

EL Circuit consta de 16 poblacions de les riberes del Xúquer i de 18 carreres populars

A Gavarda, aquest divendres passat 15 de novembre de 2019, en la sala d’actes múltiples es va celebrar el lliurament de trofeus del finalitzat IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER 2019.L’Alcalde de Gavarda Vicent Mompó ens fa el seu balanç.

La vencedora absoluta d’enguany ha sigut la corredora Sandra Pla Sanchis, i el vencedor Khalid El Hissouf tots dos atletes del Caixa Rural Algemesí. Cal destacar la participació en les 16 carreres del president del Club Atletisme Alzira Jesús Alcanyís Díaz que ha sigut el vencedor de la seua categoria de veterans C.

Per clubs el Caixa Rural Algemesí va véncer en dones i va ser segon en homes. El club Alejandro Sanz – *Rickysporteam va quedar campió d’homes i subcampió en dones. El Club Atletisme Els Coixos de Carlet va quedar tercer en totes dues categories, la femenina i la masculina.

El president del Club Atletisme Carcaixent, Jorge Perpi va destacar el bon acolliment del circuit i que l’any pròxim serà Carcaixent la seu del X *CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER 2020. La pròxima edició estaran les mateixes poblacions amb les mateixes proves esportives.

Deixa el teu comentari