Gavarda comprovarà la temperatura corporal per a permetre l’entrada en la piscina d’estiu

Obrir la piscina sí, però amb exigents mesures de seguretat per a assegurar la salubritat de les instal·lacions. Gavarda ha anunciat les mesures restrictives que durà a terme per a l’obertura de la piscina municipal durant aquest estiu, amb l’objectiu d’assegurar el distanciament social i la neteja i desinfecció recomanades pels ens sanitaris per la crisi del *Covid-19. Les mesures hauran de ser complides estrictament pels ciutadans i les ciutadanes, respectant també a la resta d’usuaris que fan ús d’aquesta mena d’instal·lació. La piscina s’obrirà demà 1 de juliol i estarà disponible fins al 30 d’agost, mentre l’horari serà de dilluns a diumenge, d’11.30 hores a 14 hores i a la vesprada, de 17 hores a 20.30 hores. Durant la segona quinzena d’agost canviarà lleugerament l’horari i s’obrirà a les 11.30 del matí fins a les 14.00 hores. A la vesprada, s’obrirà a les 16 fins a les 20 hores de la vesprada.

Els abonaments es van posar a la venda a partir del 29 de juny en el consistori i els mateixos estaran personalitzats i no podran ser utilitzats per altres usuaris que no apareguen en l’abonament. En la piscina s’hauran de seguir una sèrie de normes establides per a garantir el distanciament social. En primer lloc, no es podrà fer ús dels vestuaris, podent utilitzar solament el vàter per a fer les necessitats. En segon lloc, en entrar a la instal·lació es prendrà la temperatura de cada persona i en cas de presentar símptomes i de registrar febre, no es permetrà l’entrada al recinte. Les parcel·les estaran distribuïdes en un espai que garantisca la distància de seguretat entre els usuaris de la piscina i tots els objectes personals com les tovalloles, per exemple, hauran de romandre en el perímetre de seguretat establit, evitant el contacte amb la resta d’usuaris.

El consistori també ha insistit en la importància de mantindre la distància de seguretat i respectar les indicacions del Ministeri de Sanitat respecte al Covid-19. “Són mesures exigents però necessàries. Alguns ajuntaments han optat per tancar les instal·lacions en entendre que les complicacions són excessives. Nosaltres l’obrim, però demanem màxima responsabilitat a la ciutadania. Hem treballat en protocols de comportament, però ara necessitem de la implicació dels usuaris”, argumenta l’alcalde, Vicente Mompó, que va visitar hui les instal·lacions per a comprovar els canvis.

Deixa el teu comentari