La gimnasta del CEGA Almussafes, Patricia Pérez Fos, ja forma part de la selecció espanyola júnior

Ahir dilluns 10 de setembre, va iniciar els entrenaments en el Centre d’Alt Rendiment Blume

La jove esportista competirà en els pròxims Europeu i el Mundial

El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, CEGA, va despedir diumenge passat 9 de setembre a la gimnasta Patricia Pérez Fos, formada des de molt primerenca edat en el club local, qui ha sigut becada pel Consell Superior d’Esports per a representar a Espanya en la categoria júnior, en les pròximes cites europees i mundials. L’esportista, natural de Sueca, s’ha traslladat al Centre d’Alt Rendiment i residència Blume de Madrid, on ahir dilluns va inaugurar els seus entrenaments de cara als dos campionats internacionals, junt amb les altres cinc gimnastes del conjunt de la selecció espanyola júnior.

El passat 8 d’agost, la gimnasta del CEGA Almussafes, Patricia Pérez Fos, va complir 14 anys i ho va celebrar amb les seues companyes i entrenadoras del Centre d’Alt Rendiment, CAR, del Consell Superior d’Esports de Madrid, ja que ja es trobava entrenant durant la concentració júnior.

Tan sols unes poques setmanes després, ja és oficial la seua incorporació al conjunt de la selecció espanyola júnior que l’any que ve lluitarà per la victòria nacional en els pròxims campionats Europeu i Mundial, que se celebraran en Bakú (Azerbaidjan) i a Rússia, respectivament.

Precisament diumenge passat esta jove esportista suecana que milita en les files del CEGA Almussafes des de l’any 2013, va viatjar fins al CAR per a iniciar una formació d’alt nivell junt amb les seues altres cinc companyes júnior.
“Encara que trobarem a faltar la seua absència dels nostres tapissos, per al nostre club representa un grandíssim orgull haver participat en la formació d’esta meravellosa gimnasta que ara es troba entre les grans i a la que definiríem com incansable, constant i humil, valors que de ciència certa la portaran a la cima d’este esport”, destaquen des del CEGA.

Triomfs temporada 2017-2018
En 2017, subcampiona provincial i autonòmica. Subcampiona en la general del Campionat d’Espanya individual i tercera en la final de pilota. Subcampiona en la Copa de la Reina de conjunts. Campiona provincial, subcampiona autonòmica i 6a en el Campionat d’Espanya de conjunts. 7a classificada en la 1a fase, 5a en la 2a fase i passe a la final de la Lliga Nacional Iberdrola 2017

En 2018, campiona provincial i autonòmica; 9a en el Campionat d’Espanya individual i 4a en la final de pilota; i 2a en la 1a fase i 4a classificada en la 2a fase de la Lliga Nacional Iberdrola 2018.

Així mateix, a mitjan juny, Patricia Pérez i la seua entrenadora Raquel Soria van viatjar fins a Bulgària per al debut internacional de la jove esportista en el prestigiós torneig “Trakia Cup”, repte que va salvar amb un tercer lloc en la general, a més de quedar com a segona classificada en cinta i quarta en maces .

Deixa el teu comentari