Glòria Signes i Hervàs exaltada com a Fallera Major d’Alberic

Glòria consolida la figura de la Fallera Major a Alberic

La alberiquenya ja es oficialment la nova fallera major d’Alberic 2019 i amb el seu nomenament ha consolidat la figura de la Fallera Major a Alberic.

L’emotiu acte celebrat al Teatre Liceu d’Alberic va exaltar a una jove que substitueix a María José González, primera fallera major d’Alberic de la història.

L’acte va continuar amb la presència d’Agustí Benavent Pla, president executiu de la Comissió Fallera d’Alberic i Mantenidor de Glòria a la seua exaltació.

 

Glòria va estar acompanyada durant tot l’acte per la seua Cort d’Honor, composada per Elisabet Albentosa i Ferrer, Inma Álvarez i Ortega, Laura González i Pascual i Noelia Cháfer i García.

L’acte d’exaltació de la Fallera Major d’Alberic és el tret d’eixida de les falles 2019, però també es la consolidació de la figura representativa de les falles a Alberic, figura que es va vore per primera vegada a la ciutat l’any passat.

 

La fallera major es molt més que la representació de la festa i va més enllà del monument.

Glòria va poder gaudir amb la seua Cort d’honor d’un moment únic que l’exaltava com a regina d’Alberic, màxima representant de la ciutat. Moment en el que començava finalment el seu regnat com a Fallera Major d’Alberic.

 

Deixa el teu comentari