Godella continua amb les labors de desinfecció

Les brigades de neteja i desinfecció municipals, al costat de la Unitat Militar d’Emergències (UME), estan netejant i desinfectant el nucli urbà, nuclis d’habitatges i carrers de l’acabe municipal de manera periòdica i diària per a evitar els contagis davant la recent situació d’alarma sanitària declarada en el territori nacional per la pandèmia de coronavirus.

La neteja viària és d’especial importància en l’eliminació de la càrrega viral que puguen contindre les vies públiques dels municipis, i per aquesta raó l’Ajuntament de Godella està realitzant un esforç per a aplicar el procediment de neteja i desinfecció del Ministeri de Sanitat.

D’aquesta forma, les tasques de neteja i desinfecció se centren en els espais més sensibles i de major afluència com en les proximitats dels centres sanitaris, grans supermercats i centres de distribució d’aliments.

A més, s’està realitzant un escombratge humit de les vies públiques on s’eliminen els residus i la matèria orgànica per a evitar la dispersió del virus.

Els aigualejos de quasi la totalitat dels carrers del nucli urbà, es van realitzar els dies 21 i 28 de març i el 4 d’abril amb els camions utilitzant aigua reforçada amb detergents tensioactius d’arrossegament, específics per a la neteja viària, i els operaris realitzen la seua desinfecció amb motxilles polvoritzadores. 

Fins ara s’ha procedit a la rentada i desinfecció de tots els contenidors de RSU del municipi des del dia 23 fins al 26 de febrer, i del 17 al 21 de març (excepte el dia 19 i el 22 de març)

El passat dia 7 d’abril es va iniciar de nou la rentada de contenidors de les zones compreses entre el carrer Divisoria, la del Sagrado Corazón, el Carrer Major i Arzobispo Fuero, i entre el Carrer Obispo Luis Amigó, Los almendros, i Los Herreros fins al Carrer Santa Teresa.

Així mateix, el dia 8 d’abril es van llavar i van desinfectar els contenidors situats en la zona compresa entre la CV-31, el carrer Ramón y Cajal, la Reverendo Agustín Sancho i Arzobispo Fuero.

Fins ahir es van desinfectar els carrers Tenor Alonso, el Carrer Major, el Carrer Ample, la Carretera de Rocafort, el Carrer Sant Teresa, el Carrer Sant Bartolomé, el Carrer Cervantes, la Pujada a l’Ermita, l’Ermita Nova, el Carrer Montgó, el Carrer Sauces, el carrer San Antonio, i el carrer Santisima Trinidad.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.