Godella estableix programes d’assistència a domicili

L’Ajuntament de Godella ha establit un programa d’assistència domicilie de persones majors, dependents, i que viuen soles amb dificultats d’accés a una xarxa de suport familiar per a ajudar-les a superar la crisi del Covid-19.

Des de la Regidoria de Serveis Socials de Godella s’ha posat en marxa un servei d’assistència per a aquelles persones necessitades a l’hora, per exemple, de realitzar la compra, o que precise de suport extra en aquesta situació de crisi.

Encara que el programa de “Menjar a casa”, que és un servei de repartiment de menjar cuinat i llista per a menjar a les famílies necessitades, es troba complet, s’està cobrint amb el Servei d’Assistència a domicili (SAD) i informant de places privades. 

Les persones que necessiten ajuda hauran de posar-se en contacte amb el departament de Serveis Socials a través del seu telèfon 96 364 11 52 o del seu correu electrònic serveisocials@godella.es, i explicar en què situació es troben o si coneixen alguna persona que necessite aqueixes ajudes, i l’equip de serveis socials les assistirà.

Així mateix des de Serveis Socials estan realitzant un seguiment d’aquelles persones majors i famílies en situacions de vulnerabilitat per a atendre’ls en el que necessiten.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.