Godella llança una nova web per a la retirada de les entrades i invitacions per als esdeveniments culturals municipals

L’Ajuntament de Godella llança hui, a partir de les 14 hores, la nova web www.taquillagodella.es  perquè la ciutadania retire de manera virtual les entrades i invitacions dels diferents esdeveniments culturals que es celebren en el municipi.

Este nou portal permetrà a la ciutadania adquirir amb els seus dispositius mòbils, tauletes o ordinadors les entrades sense haver d’acudir a les oficines de forma presencial. Davant la situació epidemiològica actual, l’àrea de Cultura de Godella, dirigida per Tatiana Prades, ha posat en marxa esta innovadora web que evitarà el contacte físic durant la pandèmia provocada per la COVID-19.

Les persones que no tinguen accés als dispositius mòbils, podran acudir a Xicranda per a seguir amb el procés com fins ara es realitzava.

A més a més, la web www.taquillagodella.es servirà perquè, després de la pandèmia, les persones de Godella tinguen accés a una plataforma virtual en la qual retirar les entrades als esdeveniments i espectacles culturals municipals. D’esta forma, no serà necessari que la ciutadania acudisca a Xicranda a recollir les invitacions.

Tatiana Prades, regidora de Cultural de Godella, ha explicat que la nova web serà “una eina molt valuosa perquè permetrà agilitar la retirada d’entrades d’una forma telemàtica”.

“La pandèmia ha fet que esta plataforma virtual siga una realitat en un temps rècord per a ajudar a la contenció del virus. Amb la web farem que la gent no haja de concentrar-se en les instal·lacions municipals per a recollir les entrades i només haja d’accedir a la plataforma, seleccionar la seua entrada i ensenyar-la el dia de la celebració de l’esdeveniment”, ha agregat la regidora.

Deixa el teu comentari