Godella presenta el projecte de renovació del Centre de Serveis Socials Villa Teresita

-L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Benestar Social, ha presentat el projecte de renovació de la planta baixa del Centre de Serveis Socials Villa Teresita, on se situa la llar del jubilat, per a adaptar-lo a les necessitats del segle XXI.

Eva Sanchis, regidora de Benestar Social, ha explicat les principals novetats amb les quals comptarà la instal·lació municipal després del projecte de reforma i que que permetrà la millora dels serveis que allí es presten.

En una sala d’actes repleta, la regidora ha contestat els principals dubtes dels assistents i ha indicat que el projecte es desenvoluparà en dos fases perquè així puguen tindre un lloc on continuar desenvolupant les seues activitats.

Els objectius principals d’esta reforma integral seran la diferenciació pel seu ús amb accés i funcionament independent dels serveis socials municipals, de la zona per a jubilats i de la cafeteria, també la reorientació de l’ús del porxo, les finestres cap al jardí i la ventilació. Així mateix es busca un estalvi d’energia i l’actualització funcional i normativa als temps actuals.

D’altra banda, Eva Sanchis també ha aprofitat l’ocasió per a acomiadar-se de les persones majors de Godella, ja que demà presentarà la seua dimissió com a regidora després d’anys exercint d’alcaldessa del municipi de l’Horta Nord.

Finalment, també ha intervingut Teresa Bueso, nova primera edil de Godella, que ha agraït la important labor realitzada per Sanchis amb les persones majors i ha recordat que l’Ajuntament seguirà en la mateixa línia per a oferir els millors serveis a la seua ciutadania.

Comenta la notícia