Godella reconeix l’esforç dels comerços essencials que es van mantindre oberts durant el confinament

L’Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Comerç, ha començat una campanya per a reconéixer públicament l’esforç i la dedicació dels establiments essencials de la localitat que van mantindre les seues portes obertes durant el confinament provocat per la COVID-19.

Teresa Bueso, regidora de Comerç, està recorrent el terme municipal durant estos dies per a entregar una carta d’agraïment a tots els establiments que es van posar a la disposició dels ciutadans per a oferir els seus serveis, malgrat l’amenaça del virus, en els dies en què la població va haver de quedar-se a casa per a combatre la pandèmia.

“Volem traslladar el nostre reconeixement com a poble a tots els comerços de Godella que es van mantindre al costat de la ciutadania en els dies de confinament. S’ho mereixen després de l’esforç que han fet i que continuen fent durant estos dies en què la COVID-19 està afectant a tots els sectors”, ha explicat la regidora.

Així mateix, Bueso ha destacat el “valor i professionalitat” dels comerciants, ja que han arriscat la seua pròpia salut per a “oferir el millor servei a totes les persones que resideixen a Godella”.

Deixa el teu comentari