González sol•licita a Marín que l’hospital cofinancie el transport públic d’autobús a la Ribera per als veïns d’Almussafes

El director gerent mostra la seua voluntat d’assumir l’esmentada petició municipal

Almussafes, a 17 de juliol de 2015. L’alcalde d’Almussafes rep en l’Ajuntament als responsables del centre mèdic d’Alzira per a departir, entre altres temes, del transport fins a l’hospital. Es tracta de la primera trobada mantinguda amb la nova corporació municipal i en ella també s’han abordat altres assumptes de rellevància relacionats amb la matèria sanitària.

reunión representante hospitall nou alcalde d’Almussafes, Toni González, ha mantingut aquest matí una primera presa de contacte amb els responsables de l’Hospital de la Ribera per a tractar diverses qüestions estretament relacionades amb la salut i amb l’accés dels veïns de la població als serveis mèdics oferits pels especialistes del centre d’Alzira.

Els representants de l’Hospital Universitari de la Ribera presents en la trobada, Manuel Marín, Director Gerent, i Pedro Pastor, Director de Comunicació i Màrqueting, han manifestat la seua voluntat de cofinançar el servei de transport fins a Alzira per a cobrir les necessitats de desplaçament dels veïns almussafenys. Actualment, un servei de taxi finançat íntegrament pel consistori municipal cobreix de manera provisional les manques del servei de transport públic d’autobús oferit per la Generalitat Valenciana.

A més, durant la reunió mantinguda en el propi despatx d’Alcaldia i que també ha comptat amb la presència d’un tècnic municipal, Marín s’ha compromès a enviar periòdicament fins a la localitat una unitat mòbil amb informació sobre la prevenció dels diferents tipus de Càncer per a conscienciar als ciutadans, així com a col•laborar activament en l’organització de les pròximes jornades dedicades a la salut que es promoguen des de la corporació.

Toni González ha posat també sobre la taula una antiga reivindicació de la localitat. Ha sol•licitat que el centre de salut d’Almussafes, de titularitat pública municipal però cedit a la Conselleria de Sanitat, aculla en les seues dependències alguna especialitat mèdica. Aquesta i altres qüestions s’aniran concretant a poc a poc en futures reunions.

Deixa el teu comentari