El Govern finalitza els treballs de reforestació i de lluita contra l’erosió en les zones afectades pels incendis de Bolbaite i Carcaixent

Els incendis arrasaren més de 3.800 hectàrees.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha comprovat en Sumacàrcer el resultat dels treballs executats pel Ministeri d’Agricultura, Pesa, Alimentació i Medi Ambient, per a restaurar les zones afectades pels incendis de Bolbaite i Carcaixent que el 15 i 16 de juny de 2016 afectaren a diferents termes municipals de la província de València. La superfície afectada per ambdós incendis va superar les tres mil huit centes hectàrees.

Concretament, el Ministeri ha invertit 250.000e per pal·liar els danys patits a causa d’aquests dos grans incendis forestals. Els treballs han consistit, d’una banda en la reforestació de les zones afectades i d’altra en minimitzar la perduda de sol , estabilitzar barrancs, reparar les pistes forestals i potenciar la recuperació de les especies vegetals.

Moragues ha estat acompanyat per alguns dels alcaldes dels municipis afectats, entre ells, Sumacàrcer. 300 hectàrees del terme van ser arrasades per l’incendi forestal.

Altres municipis afectats per aquests incendis foren Bolbaite, Chella, Antella, Estubeny, Cotes, Carcaixent, Simat de La Valldigna, Alzira i Xàtiva.

Deixa el teu comentari