Gran acollida en la segona Jornada de Paisatge i Jardineria, Propostes de Futur en Alaquàs.

El Castell d‘Alaquas ha sigut escollit per Viles en Flor, per tal de celebrar la segona Jornada de Paisatge i Jardineria, Propostes de Futur.


Unes jornades dirigides principalment a tècnics d’ajuntament, estudiants de jardineria i als enginyers tècnics agrícoles.

El Castell d ‘Alaquas ha sigut escollit per Viles en Flor, per tal de celebrar la segona Jornada de Paisatge i Jardineria, Propostes de Futur.

Un espai obert al debat al voltant de la infraestructura verd i jardineria municipal.

Unes jornades dirigides principalment a tècnics d’ajuntament, estudiants de jardineria i als enginyers tècnics agrícoles.

Gustavo Marina secretari general de Viles en Flor , defineix així aquestes jornades.

El finançament i la gestió econòmica també formen part de les dinàmiques de les jornades.

Ana Maria Pont, responsable de l’oficina tècnica de projectes europeus de l’ajuntament de València és l’encarregada d’aquest taller, proposant l’ajuda del sistema europeu, i com guanyar el màxim rendiment dels recursos.

Juan Plaza , gerent de Paissano és l’encarregat de dissenys de projectes verds en cada municipi.

Deprendre que cada local-litat basa el seu paisatge en la seua estructura de naixement és bàsic per a donar-li el màxim potencial.

La conscienciació al ciutadà de l’importància i el respecte a la jardineria urbana, és una altra de les tasques que es desenvolupen en aquestes jornades, Pascual Herrero, gerent de Fabricante de Esferas 

En els últims anys la ciutadania ha perdut consciència de la importància del medi ambient, Pascual Herrero recull en la seua ponencia la reposta per fer valdre la natura de nou .

Unes jornades amb gran èxit d’afluència, , que formen part de la programació anual de Viles en Flor i que auguren sense dubte una tercera edició.

Deixa el teu comentari