Gran aposta per La Ribera de Xúquer com a principal destinació turística

El Pla de Competitivitat i Governança Turística de La Ribera de Xúquer s’ha presentat al Cub de La Marina de València.

El Cub #visitcomarquesValència situat en La Marina de València ha acollit la presentació del Pla de Competitivitat i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, junt amb els productes i arguments turístics que s’han dissenyat en el pla.

En la presentació han estat presents membres de l’Agència Valenciana de Turisme, de la Diptuació de València i de Patronat de Turisme. A més, han participat el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta i la Presidenta de la Mancomunitat Ribera Baixa, Txema Peláez i Oro Azorín, així com Óscar Navarro, President del Consorci de La Ribera.

Aquest pla de Competitivitat i Governança Turística de la Ribera de Xúquer compta amb 7 arguments perquè els turistes descobrisquen La Ribera. Tresors de La Ribera, Secrets de l’Albufera, Un riu d’experiències, Tasta la Ribera, Entre Tarongers, Al gra i La Ribera + activa.

La Diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat la gran feina que es realitza perquè es puguen realitzar plans com aquest de dinamitzar la Ribera de Xúquer com a principal destinació turística.

En acabar la presentació, els assistents han pogut fer una degustació de cuina típica de la Ribera de Xúquer.

Deixa el teu comentari