Gran èxit de la 4ª edició de la Fira SOC d’Alginet

Guabyadors stand i tapaAlginet 21 de Setembre 2015.El director General de Comerç i Consum, Natxo Costa Pina, fou l’encarregat de l’entrega de premis a Menjars La Cuina per la millor tapa i a Gugú Bebé pel millor estand comercial

Ahir diumenge finalitzava la quarta edició de la Fira Soc d’Alginet (Stoc, Oci i Cuina). Un espai on es van reunir diferents estands comercials del poble i la comarca. Al llarg del tres dies, els assistents van poder gaudir de roba de primeres marques, decoració, parament i llibres a preus ajustats, degustació de tapes i gaudir d’animació infantil i espectacles en directe.
Enguany la Fira compta amb la grata e inestimable presència del Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, don Ignasi Costa Pina, gran coneixedor de la realitat social, cultural i econòmica valenciana i amb una amplia trajectoria professional al mòn associatiu valencià. Ell fou l’entregat de l’Entrega de Premis a la millor tapa el•laborada per Menjars La Cuina i al millor estand comercial a càrrec de la botiga Gugu Bebe.
Aquest any, la fira ha comptat amb Tellar, Base Esports Martín, Gugú Bebé, Temptació, Conxa Garcia, Kobold i Gremi d’Editors del País Valencià, el Museu Valencià d’Història Natural, l’expossició de fotos antigues “Alginet al llarg del temps”, Ca Salvador, Menjars La Cuina, Bar El Morter, Animació Camacuc, Els Juniors, Animació Chupa Chups,Protecció Civil i el Centre Ocupacional Hort de Feliu. Tots ells, juntament amb espectaculars actuacions a càrrec de Calavera Rockband i La Pell en Borró, han apropat el comerç a la ciutadania en un acte lúdic i festiu.
José Bayarri, president de l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet (ACEAL) va agrair encaridament l’assistència del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, de qui destacà la seva professionalitat i pròximitat, mostrant el suport d’ACEAL i desitjant el millor dels èxits. A més, va agrair a l’Ajuntament d’Alginet, patrocinadors, col•laboradors, expositors, socis i visitants el seu recolzament, que ha fet possible que l’edició d’enguany haja sigut tot un èxit.

Deixa el teu comentari