Guadassuar commemora el 8 de març amb la programació de diferents actes i seguint les mesures sanitàries

Des de la Regidoria d’Igualtat, es convida a la població a participar penjant a les finestres i balcons tot el morat que es tinga per tal de pintar de morat el poble

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, des de l´Ajuntament de Guadassuar i amb la col·laboració de diferents associacions i centres educatius de la localitat s´han preparat una sèrie d’actes i activitats per seguir donant visibilitat a aquesta lluita per la igualtat entre homes i dones.

Des de la Regidoria d’Igualtat, es convida a la població a participar penjant a les finestres i balcons tot el morat que es tinga per tal de pintar de morat el poble.

Fins al divendres 12 de març s´ha programat des del Punt Jove l´exposició ‘No em toques el Whatsapp’, que té com a principal objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de conéixer i, per tant, saber detectar, la violència de gènere.

La mostra és itinerant i està inclosa en el programa «M’importa l’educació en valors» de l’IVAJ.

Els ciutadans i les associacions del poble es bolquen per a visibilitzar aquesta lluita i es duran a terme accions per part dels Centres Educatius, AGUAFA, Tyrius i l´Associació de Jubilats i pensionistes del Guadassuar.

Deixa el teu comentari