Guadassuar continua les seues festes i prepara la Setmana de Danses

Festers de Sant Roc 2016
Festers de Sant Roc 2016
Festeres de l'assumpcio 2016
Festeres de l’assumpcio 2016

El dilluns celebren la Festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció i el dimarts la Festivitat de Sant Roc

Després de l’èxit d’implicació i participació en tots i cadascun dels actes festius del passat cap de setmana, els veïns de Guadassuar continuen fent camí de cara a la Setmana de Danses, que enguany se celebrarà del 22 al 27 d’agost.

Este dissabte 13 d’agost celebren “L’Entrada a la Murta”, a partir de les 19 hores, amb un acte en el qual participaran l’Associació de Dolçaina i Tabal, el Grup de Danses Bolero de Guadassuar, Festeres de l’Assumpció 2016 i Festers de Sant Roc 2016.

El diumenge, a les nou del matí, se celebra “El Dia de la Bicicleta,” una bona oportunitat per a disfrutar de la família fent esport pels carrers de la localitat.

A les sis de la vesprada, i ja mirant a les Danses, arriba “L’ensenya de vestits i entrega de garrots”. Amb una cercavila, els festers i festeres visitaran les cases on es troben els vestits de cadascuna de les festeres i, al mateix temps, als festers se li farà l’entrega del “Garrot de Sant Roc”, símbol de les danses de Guadassuar.

El dilluns 15 d’agost arriba la Festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció amb un volteig general de campanes, llançament de 9 salves i cercavila a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

A les 12.00 hores, Missa Solemne en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció a la Parròquia Sant Vicent Màrtir i, a les 20:30 hores, Solemne Processó que tancarà la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.

El dimarts és el torn per a la Festivitat de Sant Roc, despertà de bon matí i al migdia la tradicional disparà de “boletes” dels Festers de Sant Roc 2016 al Ravalet.

A les 19:30 hores, a l’església de Sant Vicent, Missa en Honor a Sant Roc i, a continuació, Solemne Processó amb les Festeres de l’Assumpció 2016 i la Regina de les Danses 2016. El tradicional castell de focs d’artifici posarà fi a la processó i donarà pas al trasllat de la imatge de Sant Roc fins a l’Ermita, fent parada per a la tradicional “traca” que recorre tot el carrer Sant Roc.

A les 23:30 hores, a la plaça Major, es realitzarà el tradicional concert de Sant Roc, a càrrec de la Banda de la Societat Unió Musical de Santa Cecília de Guadassuar, dirigida pel mestre Juan Carlos Civera Domínguez.

Deixa el teu comentari