Guadassuar habilitarà una nova oficina de recaptació, tresoreria i intervenció amb l’ajuda de la Diputació

• La corporació provincial col•labora amb una línia pressupostària de 140.000 euros que permetrà condicionar l’immoble per a la prestació del servei públic

• La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat recentment Guadassuar per prendre consciència de les necessitats del municipi

amigo-visita-obras-en-guadassuar-foto_abulaila-407/desembre/2016. L’Ajuntament de Guadassuar habilitarà l’actual edifici de la Policia Local, situat en la plaça de la Generalitat, com a nova oficina de recaptació, tresoreria i intervenció que preste servei públic als veïns i veïnes d’aquest municipi de la Ribera Alta, gràcies a l’acord subscrit entre el Consistori i la Diputació de València per valor de 140.000 euros.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, va visitar el passat mes de novembre Guadassuar per a conèixer les actuacions realitzades a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la corporació provincial i prendre consciencia de les necessitats que acredita el municipi. Entre els projectes exposats per part de les autoritats locals figuraven com a prioritàries les actuacions previstes en l’edifici de la Policia Local.

En aquest sentit, Maria Josep Amigó, ha posat èmfasi en la importància del projecte «donat que s’inverteix en actuacions necessàries, que possibiliten que el dia a dia dels veïns i veïnes resulte més confortable i contribueixen al benestar de la ciutadania en el seu conjunt», ha indicat.

La via pressupostària habilitada per la corporació provincial permetrà efectuar treballs d’adequació i condicionament de l’immoble com a departament de recaptació municipal, habilitar despatxos, zona d’atenció al ciutadà, millorar l’accessibilitat a l’edifici, així com la instal•lació de sanitaris i reforma de la façana de les noves dependències municipals. Aquestes actuacions permetran, a més, traslladar la unitat de la Policia Local, integrada per un total de 15 efectius, a un edifici de nova construcció, modernitzant així l’espai físic i les comunicacions del cos de policia local.

L’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, ha considerat «molt positiva i necessària» aquesta ajuda atorgada per la corporació provincial, «ja que es tracta d’una iniciativa en la que es ve treballat durant molt de temps, demorada per les limitacions de l’Ajuntament, i és ara quant existeix la possibilitat real de portar-la a la pràctica gràcies a la col•laboració de la Diputació de València», ha incidit.

Montañana ha insistit en que aquestes actuacions «permetran modernitzar l’administració i disposar d’una oficina de recaptació i tresoreria municipal autònoma, a més d’allotjar el despatx del nou interventor municipal», ha destacat.

Aquestes actuacions s’estima que es puguen escometre a l’inici del proper exercici. Així, segons ha explicat l’alcalde de Guadassuar, el projecte, «ja redactat», es troba pendent d’iniciar la fase de concurs de licitació pública «com a pas previ a la seua execució. Un procés administratiu que esperem poder iniciar a principis de 2017», ha explicat.

Deixa el teu comentari