Guadassuar va viure la Processó dels Trasllats dels passos tradicionals de les confraries.

Guadassuar ha celebrat la Processó dels Trasllats dels passos tradicionals de les confraries. Un acte que veïns i visitants han viscut amb emoció.

Primer donaven pas a la concentració de les Bandes de Tambors i les sis Confraries a la Plaça Major.

En acabar tenia lloc la processó dels trasllats de les confraries. La Banda de Tambors de la Confraria del Silenci de l’Alcúdia amb la Confraria de l’Oració de l’Hort, la Banda de Tambors i Cornetes del Santíssim Crist de Tous amb la Confraria de Jesús el Natzaré, la Banda de Tambors de la Confraria de la Crucifixió de Jesús d’Alzira amb la Confraria de la Preciosíssima Sang, la Confraria de les Set Paraules, la Banda de Tambors de les Set Paraules i del Sant Sepulcre, la Confraria el Sant Sepulcre, la Confraria de la Verge de Dolors, la Junta Central de Germandats i Confraries i el Clero de Guadassuar i tancà la processó la banda Simfònica de la SUM Santa Cecilia de Guadassuar.

Els Trasllats recorregueren diferents carrers de Guadassuar començant en el Carrer major i acabant a la Plaça Major davant l’Església Parroquial de Sant Vicent Màrtir on donaren per finalitzada la Processó dels Trasllats.

Deixa el teu comentari