El guanyador del III Concurs Nacional de Paella de Cullera ha sigut el Restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell

El Restaurant Bonaire, de El Palmar i el Restaurant Casa Ramón, de Cullera, també han sigut guardonats

El Restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell ha sigut el guanyador del III Concurs Nacional de Paella de Cullera. La segona posició ha sigut per al Restaurant Bonaire, de El Palmar i la tercera per al Restaurant Casa Ramon de Cullera, també vencedor del III Concurs Local de Paella.

14 restaurants s’han disputat el reconeixement a la millor Paella de Cullera. A partir de les 12 han començat a cuinar-se els arrossos, que posteriorment han sigut degustats per un jurat d’excel·lència. Paco Torreblanca, considerat el millor pastisser del món i la gastrònoma Susi Diaz, junt a nombrosos experts, han sigut els encarregats d’escollir el guanyador.

L’esdeveniment ha sigut tota una demostració de gastronomia i tradició, però també d’innovació. El plat cuinat ha sigut la Paella de Cullera, recepta elaborada en 2016 per Salvador Gascón, pare de la gastronomia valenciana.

Aquest arròs està basat en la filosofia de la gastronomia de Quilòmetre 0, que pretén fomentar els productes locals. D’aquesta manera, tots els aliments del mar utilitzats pels restaurants participants han sigut proporcionats per la llotja de Cullera. L’objectiu és apropar als consumidors i experts la qualitat i excel·lència dels productes locals.

A més, l’emplaçament escollit per al concurs ha sigut el Paella de Cullera Village, situat a la plaça de la Constitució. Un lloc privilegiat, ja que es troba en ple cor turístic de la ciutat i compta amb unes vistes espectaculars a la badia.

El lliurament de premis s’ha realitzat al restaurant Los Olivos de Cullera, on s’han reunit representants del món de la gastronomia, la política, l’economia i la societat valenciana.

El Concurs Nacional de Paella de Cullera va prenent força any rere any, convertint-se en un símbol de gastronomia i cultura valenciana a escala nacional.

Deixa el teu comentari