Un guàrdia civil fora de servici socorre una dona de 70 anys que va patir un robatori amb violència en Sueca

  • El guàrdia civil observe mentre circulava amb el seu vehicule com un home s’acostava a una dona i li arrancava la bossa amb violència fent caure a la mata contra el sòl.
  • L’agent va assistir a la mata i va procedir al va traslladar a dependències oficials para des d’allí avisar a familiars, posteriorment va ser tractada en el centre de salut de les lesions patides en un braç.
  • L’endemà gràcies a que l’agent identifique plenament a l’autor dels fets va poder ser detingut i presentat davant l’autoritat judicial

07 d’agost de 2018.-Un guàrdia civil destinat en el Lloc Principal de Sueca, mentre es trobava fora de servei auxilie a una dona que havia patit un robatori amb violència en aqueixa localitat, a més va poder reconèixer la identitat de l’autor dels fets.

En el moment del succés el guàrdia civil circulava amb el seu vehicule quan observe que un home s’acoste a una dona d’uns 70 anys i d’un fort tiró li arranque la bossa amb tanta força que va caure al sòl de forma violenta.

Immediatament l’agent es va dirigir per a assistir a la mata i va procedir al seu trasllat a dependències oficials per a avisar als seus familiars, posteriorment va ser tractada en el centre de salut de les ferides patides en un braç a causa de la caiguda.

Gràcies a l’experiència i coneixement delincuencial de la zona l’agent va poder reconèixer i identificar a l’autor dels fets, i l’endemà per part d’agents de la Guàrdia Civil de Sueca es va procedir a la detenció d’aquesta persona, un home de 36 anys i origen espanyol implicat en un delicte de robatori amb violència.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera instància nº 4 de Sueca.

Deixa el teu comentari