GVA Presenta a FITUR 2019 la ‘III Guia de Rutes Turístiques Accessibles de la Comunitat Valenciana’

Oltra: “La Comunitat comptarà amb una ruta aéria en globus aerostàtic i el primer submarí adaptat a persones amb diversitat funcional”.

La Comunitat Valenciana comptarà per primera vegada amb una ruta aèria amb globus aerostàtic plenament adaptat a les necessitats de les persones amb diversitat funcional, que estarà operatiu a partir de finals de març en Bocairent i que permetrà conéixer des de l’aire el parc natural de la Serra Mariola.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha participat en la presentació de la ‘III Guia de Rutes Turístiques Accessibles de la Comunitat Valenciana’. Una guia presentada en la Fira Internacional del Turisme, FITUR 2019.

Oltra també ha informat que aquest any s’oferiran també activitats de pesca adaptada en Vinaròs i el port de Torrevella acollirà el primer museu flotant d’Espanya ubicat en un submarí cedit per l’Armada Espanyola a l’Ajuntament.

L’acte ha comptat també amb la participació el secretari autonòmic de Turisme i president de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer. Per la seua banda, Colomer ha destacat que aquest projecte tracta de véncer l’impossible, al mateix temps que ha destacat que el submarí escenifica el que significa derrotar barreres i fantasmes que assetgen.

Deixa el teu comentari