Hortolá i López s’imposen en la XX Matutina de Cullera

Corredors 2 (1) La carrera registra més de mig miler de participants amb àmplia representació internacional

CULLERA. 10-08-15. L’atleta de Conca Marcos Hortelano es va imposar en la XX edició de la Matutina Platja de Cullera en categoria masculina absoluta en completar els 6.500 metres del recorregut en un temps de 24 minuts i un segon. L’integrant del CA Cueca va dominar de principi a fi la tradicional carrera celebrada este dissabte a les 8 del matí i que va partir de l’Oasi recorrent bona part de les platges urbanes de la capital turística.

En segon lloc, Albert Sangil, del Metaesport, va completar el recorregut en 24 minuts i 32 segons, mentre que el podi el va completar el runner Juan Ernesto Solanes, del CDUPV, qui va emprar 24 minuts i 58 segons.

En dones, la victòria absoluta va ser per a Vanesa López. La valenciana del València Basket Runing Team només va necessitar 30 minuts i tres segons, a una mitjana de 4.18 per quilòmetre. El mèrit va ser encara major perquè López va acudir a la carrera directament des del treball. Havia estat tota la nit en el tall i sense pràcticament descansar es va calçar les esportives i va arrasar a Cullera.

El triumvirat en categoria femenina el van completar Raquel Garín, del CDUPV, amb 30 minuts i 53 segons i en tercer lloc la independent Lucía Alberola, amb 32 minuts i 20 segons.

Els jóvens també van demostrar arribar amb força. Antonio Cubero, del SD Correcaminos, va quedar quart en la general (26 minuts i 2 segons) i va aconseguir ser el primer en categoria Junior. Li van seguir els independents Xavier Sebastiá (27 minuts i 54 segons) i Luis Barroso (28 minuts i 8 segons).

En les junior dones van triomfar les independents. La primera classificada va ser Julia Guerola (34 minuts i 40 segons); segona, Mónica Camarena (38 minuts i 11 segons) i, finalment, Mariam Monfort (43 minuts i 12 segons).

La classificació local masculina quedà liderada per José E. Solanes, seguit per Iván Cano i David Magraner. Pel que fa a dones, la primera classificada fou Lucia Alberola, mentre que Carmen Solanes y María Pérez quedaren segona i tercera, respectivament.

 

This slideshow requires JavaScript.

Alta participació

.En total, 552 inscrits, molts d’ells de procedència internacional. Es va poder vore a molt de corredor francés i altres arribats des de Suïssa. També hi havia àmplia representació d’altres comunitats autònomes. I és que la Matutina aconseguix atraure a molts dels visitants que passen estos dies de vacances en les nostres costes.

Entre els veterans, va destacar la figura d’Atilano Alfaro. Als seus 81 anys, fou el corredor de major edat de la Matutina. El manxec va aconseguir completar el recorregut de forma exemplar.

Malgrat l’hora, l’expectació en la platja va ser grandíssima, amb nombrós públic donant el seu alé als atletes que van dibuixar una preciosa serp de colors sobre la costa cullerenca.

Deixa el teu comentari