Els hotels de Cullera superen el 80% d’ocupació en la segona quinzena de juny

Des de l’Ajuntament destaquen que és el millor mes que es recorda en anys.

L’ocupació turística de Cullera durant la segona quinzena de juny ha sigut, segons l’Ajuntament, de les millors que es recorden en un mes com aquest en anys. En conjunt, es va fregar el 70 % en els allotjaments de la ciutat, segons ha informat la regidoria de

Turisme, amb establiments que van penjar el cartell de complet.

Els que millors xifres van aconseguir foren els hotels, amb el 80 % d’ocupació mitjana; alguns van donar eixida a totes les seues habitacions, segons les estadístiques facilitades pel sector.

Pel que fa als apartaments reglats, més de la meitat de les places van estar ocupades durant tot el mes, mentre que en els aparthotels es va aconseguir el 71 %.

Hostals i pensions es van mantenir en la mitjana i van enregistrar entre un 65 i un 55 % respectivament. I dins de l’allotjament menys convencional, en el càmping, es va superar el 60 % en els bungalous.

Des de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera i la Ribera Baixa indiquen que s’ha treballat a un bon ritme.

D’esta forma l’Ajuntament de Cullera ha fet una valoració positiva i segons destaquen els responsables municipals en termes generals juny ha sigut un mes bo.

Segons ha destacat l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, les estadístiques dels últims quatre anys reflecteixen una realitat incontestable: el turisme va millor a Cullera i açò repercuteix positivament en la creació d’ocupació i riquesa en el municipi.
Per altra banda, el sector confia a tindre també un bon juliol.

Deixa el teu comentari