Huit clubs de la província de València es mesuren en la pista de l’Almussafes

IMG-20150927-WA0003Almussafes, a 29 de setembre del 2015.  L’equip infantil femení blanc del CB Almussafes, or en el I Torneig Torre Razef.El Club de Básket Almussafes ja compta amb el seu propi torneig local. Torre Razef és el nom amb què l’entitat esportiva ha encunyat una competició amb sabor estrictament femení en la que anualment s’enfrontaran els equips infantils dels diferents clubs de bàsquet de la província de València. Precisament el passat cap de setmana, el club local va inaugurar esta iniciativa esportiva, en la que van participar un total de huit equips i en la que les jugadores del CB Almussafes blanc van véncer en la final d’or.

El pavelló poliesportiu d’Almussafes es va convertir en la seu oficial de la primera edició del Torneig Infantil Femení Torre Razef, convocat des del Club de Bàsquet Almussafes, amb la col·laboració del Consell Municipal d’Esports i el patrocini de l’Ajuntament d’Almussafes, amb l’objectiu d’impulsar i promocionar als equips de categoria femenina de tota la província de València.

Torre Racef ha arribat xafant fort i el passat cap de setmana va aconseguir reunir en la pista a un total de huit equips infantils de categoria femenina, entre els que es trobaven els dos locals, el CB Almussafes blau i el CB Almussafes blanc. Ambdós van compartir l’emoció de la competició junt amb les jugadores del CB l’Horta de Godella, EMBA l’Alcúdia, CB Don Bosco de València, Picanya Bàsquet, CB Sant Antoni de Carcaixent i Maristes València.

El campionat es va inaugurar durant la jornada del dissabte dia 26, amb la disputa de la fase prèvia amb dos grups de quatre equips, i la jornada dominical va acollir les tres finals, en les que el Picanya Bàsquet es va adjudicar la de bronze, l’EMBA l’Alcúdia es va alçar amb la plata en un partit disputat contra l’equip local Almussafes blau i la final d’or va tindre un clar vencedor, l’equip local  Almussafes blanc, que va véncer davant de l’Horta Godella.

El regidor d’Esports, Pau Bosch, i el president del CB Almussafes, Bernardo Marí, van entregar els trofeus als tres equips vencedors, conclosos tots els partits de la final.

Des del CB Almussafes mostren la seua satisfacció pels resultats aconseguits i per la participació de tants equips de categoria femenina competint al màxim nivell. “Hem superat les nostres expectatives i ja ens preparem per a l’edició de l’any que ve que, confiem, torne a oferir un verdader espectacle d’esportivitat”, comenten des de la directiva del club.

Deixa el teu comentari