Ibáñez: “La renúncia de Soler és una cortina fum davant les retallades”

“Dir que deixa l’escó per a centrar-se en el seu treball com a conseller és una excusa. Els seus companys de Consell que són diputats no estan entregats al 100%?”, pregunta el portaveu d’Economia

“Soler posa terra pel mig per a acudir a les Corts el mínim imprescindible”

“En tres mesos hi haurà set plens amb votacions, no sembla que li vagen a llevar massa temps”

El portaveu d’Economia del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat hui que la renúncia del conseller d’Hisenda, Vicent Soler, al seu escó com a diputat autonòmic, “és una cortina de fum davant les retallades”.

“Dir que deixa l’escó per a centrar-se en el seu treball com a conseller és una basta excusa. Vol dir que els seus companys de Consell que són diputats no estan entregats totalment a la seua labor en el Govern valencià?”, ha preguntat Ibáñez. El portaveu d’Economia ha assenyalat que si Soler “no estava involucrat tant el Consell com els valencians tenen un problema greu”. El portaveu d’Economia ha assenyalat que “prendre aquesta decisió perquè segons ell li lleva temps, quan no porta ni tres mesos com a diputat i no hi ha hagut cap ple amb votacions és tractar d’enganyar als ciutadans”.

Ibáñez ha manifestat, així mateix, que entre setembre i desembre se celebraran nou plens en Les Corts, en els quals només hi haurà votacions en set. “No sembla que set plens en tres mesos siga llevar molt de temps al conseller. En realitat Soler el que vol és posar terra pel mig i acudir a les Corts el mínim imprescindible. A Soler el molesten Les Corts i no vol donar la cara davant les retallades que executarà”, ha afegit.

El portaveu d’Economia ha indicat que Soler “té un gran problema davant si, que no era la seua labor com a diputat, reduïda al màxim, sinó el que li ve damunt: un pressupost desastrós amb milions ficticis, factures en el calaix, retard en el pagament als proveïdors, retallades que començarà a fer en les conselleries i un model de finançament que no exigeixen a Pedro Sánchez com sí que exigien al PP”.

Deixa el teu comentari