ICFC i Grefusa reben la visita del govern municipal d’Alzira

Alzira, 17 de juliol de 2015. L’Ajuntament d’Alzira continua amb la seua activitat d’apropament a l’entorn empresarial. Durant esta setmana, l’alcalde i regidors del govern municipal han visitat dos de les empreses importants a la nostra població, Ice Cream Factory Comaker (ICFC) i Grefusa.
En els últims anys, en mig de la tempesta de la crisi, ICFC ha aconseguit adaptar el seu model de negoci, i ha passat de tindre un únic client exclusiu a ser un proveïdor multimarca. La bona gestió empresarial els ha situat entre els primers proveïdors de gelat d’Europa. A més, una aposta clara per la innovació i el detall ha portat a l’empresa a ser receptora de premis internacionals del sector alimentari.

Actualment, a Alzira l’empresa dóna treball al voltant de 500 treballadors, la majoria de la nostra comarca. Les converses entre el govern de la ciutat i la directiva han remarcat la bona sintonia entre les dos parts; s’ha arribat a punts coincidents, com la necessitat de suport per tal d’aconseguir per a la ciutat una línia d’ensenyament de formació professional especialitzada en el sector alimentari i la col•laboració per tal de trobar una solució al problema del barranc de l’Arena així com l’accés al polígon industrial.

Grefusa és una empresa familiar i, des que a l’any 1929 començara la seua activitat, únicament amb fruits secs i llegums, ha experimentat una evolució que l’ha portat a consolidar-se com a una de les empreses més rellevants del sector al país. La clau d’este èxit s’ha fonamentat en l’adquisició de compromisos mediambientals, una aposta pels valors nutricionals als seus productes, rigorosos controls de qualitat i la incorporació d’última tecnologia a les seues instal•lacions. Grefusa Alzira compta amb 600 professionals en plantilla, dels quals el 80% dels treballadors són de la ciutat, el 70% són dones i el 85% són de contractació fixa.

Part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira i el president i membres de l’Associació d’Empresaris han visitat estes empreses, amb les quals han tractat diversos temes d’interés, com per exemple, la preocupació per part de Grefusa i de ICFC de millorar l’accés als seus polígons. En el cas de Grefusa sense haver de passar obligatòriament per la rotonda de les Fulles (Carrefour), opció que revaloraria el polígon i l’establiment de noves empreses.

This slideshow requires JavaScript.

 

Deixa el teu comentari