IDEA ha iniciat hui el Programa MAJORS MOBILITZATS 2015-2016

IMG_5018Aquest  matí ha començat en IDEA el primer taller de la nova edició del programa Majors Mobilitzats sobre l’ús pràctic de les tecnologies mòbils, Internet i xarxes socials, gratuït i totalment pràctic, que va dirigit a majors de 45 anys. El regidor d’ Ocupació i Promoció Econòmica ha assistit a l’inici del taller per a donar-los la benvinguda als alumnes que hi participen.

El Programa Majors Mobilitzats tracta d’acostar la informàtica, Internet i la tecnologia mòbil a les persones majors de la ciutat, disminuint la bretxa digital d’aquest col·lectiu amb un programa formatiu basat en l’ús d’Internet i la tecnologia mòbil. A mésd’aquesta nova edició del programa Majors Mobilitzats que ha començat avui  cal recordar que n’hi ha programades cinc més fins a febrer del 2016 que començaran el 22 de octubre, el 12 de novembre, el 10 de desembre, el 14 de gener i el 15 de febrer.

Després d’aquests cursos, que tindran un màxim de 30 alumnes i començaran amb una sessió inicial, continuaran dos tallers bàsics i dos avançats. Els cursos es realitzaran en les dependències d’IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació i inscriure’s,  telefonant al 962455101 o personalment a IDEA en C/ Ronda Algemesí, 4.

 

Deixa el teu comentari